Hasiči udělali místo pro přistání letecké záchranky. Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Jeden člověk zemřel a další dva lidé byli vážně zraněni po střetu dvou automobilů u Hroznětína na Karlovarsku. K havárii došlo v sobotu odpoledne. 

"Po srážce dvou vozidel u Hroznětína na Karlovarsku utrpěla jedna osoba zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehla. Další dvě zraněné osoby byly letecky transportovány do nemocnice. Přesná příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření," uvedla Policie ČR k havárii.

Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů, provoz byl několik hodin zcela zastavený. "Pro transport zraněných zajistili hasiči prostor pro přistání dvou vrtulníků," doplnil Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru