Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V loňském roce vyrazili preventisté do přírodního areálu Dětský ráj, který se nachází v těsné blízkosti Svatošských skal, kde probíhal příměstský sportovní tábor pro skupinku dětí. 

Ten vedl kolega z Městské policie Most společně se svou ženou a nás požádal o zajištění dopoledního programu. Jsme pochopitelně rádi, že zájem o spolupráci projevil i tento rok. V loňském roce si strážníci připravili pro děti program plný her týkající se prevence. Letos, na začátku srpna vyrazil pro změnu náš psovod se čtyřnohým parťákem Oranem, aby společně dětem ukázali, co všechno musí služební pes umět. Nechyběla ukázka poslušnosti, zadržení nebezpečného pachatele nebo povídání o práci psovoda a péči o jeho parťáka. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru