Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Poslední sobota prázdnin bude opět patřit dětem a sportu. Po loňském úspěchu se do areálu KV Areny vrací největší sportovní festival v Karlových Varech a okolí. Regionální sportovní kluby zde představí disciplíny, kterým se věnují a děti si budou moci přímo na místě vyzkoušet všechny sportovní aktivity, které region nabízí. 

V loňském roce se akce zúčastnily stovky rodičů se svými dětmi a trenéři z jednotlivých oddílů následně zaznamenali zvýšený zájem o sportování dětí. Organizátoři pro návštěvníky připravují pestrý program v časovém rozmezí 10:00 – 18:00. Chybět v něm nebude zábava pro děti spojená s plněním úkolů, tradiční autogramiáda nejlepších sportovců z celého regionu. Hostem bude mimo jiné bronzový medailista z nedávné olympiády v Paříži, karlovarský šermíř Martin Rubeš. 

Festival sportu je ideální příležitostí, jak mohou rodiče se svými dětmi strávit den plný zábavy, radosti z pohybu a navíc si vybrat pohybové aktivity, kterým by se děti chtěly a mohly věnovat. Festival sportu je zcela zdarma a je určen pro všechny děti bez věkového omezení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru