Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Strážníci z operačního střediska si během své služby vyslechnou spoustu požadavků. Někdo při telefonním rozhovoru žádá o radu, jiný by rád vyřešil své obsazené parkovací místo, další zjistil, že při cestě z bujarého večírku ztratil doklady a z krátkého seznamu oznámení nesmíme vynechat ani ty, kteří se drží hesla „Bonzovat se nemá, ale hlásit se to musí!“. Takže na oznámení různého charakteru jsou strážníci zvyklí. 

Nicméně v pátek odpoledne se na operačním středisku rozezněl telefon, a když si strážník vyslechnul obsah oznámení, byl poněkud překvapený. Oznamovatel totiž vjel s vozidlem na travnatou plochu ležící mimo příjezdovou cestu, ze které ho vyhnal soused se slovy, že tam nemá co parkovat. To se pochopitelně nelíbilo našemu oznamovateli, protože tam ten soused parkoval taky. A tak sám na sebe zavolal městskou policii, aby spor mezi ním a sousedem vyřešila. Navíc podotkl, že se mu nelíbil tón, jakým s ním muž mluvil. Strážníci se tedy po příjezdu do Tašovic pustili do řešení. Naštěstí stačilo vznést pouze několik otázek, aby ho našli. Jak se totiž ukázalo, soused měl od pozemku nájemní smlouvu, což oznamovatel neměl a tak se sousedovi omluvil. Oba se v klidné atmosféře rozešli.   

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru