Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Krajská knihovna Karlovy Vary jako první v České republice zavádí digitální čtenářský průkaz. Tato novinka přináší moderní a pohodlné řešení pro všechny registrované čtenáře, kteří tak budou mít přístup k informacím o svých výpůjčkách a rezervacích přímo ve svém mobilním zařízení. Registrovaní čtenáři mohou o vydání digitálního čtenářského průkazu požádat od pondělí 2. září 2024, a to jak v hlavní budově ve Dvorech, tak na pobočce Lidická. Po podání žádosti obdrží čtenáři e-mailem odkaz, který je po odkliknutí automaticky přesměruje do aplikace Peněženka v operačním systému Android nebo Wallet v iOS.

Zobrazením digitálního průkazu ve svém mobilu získají čtenáři okamžitý přehled o svých aktuálních výpůjčkách, zjistí, kdy naposledy navštívili knihovnu, či zda mají připravené rezervace k vyzvednutí. Vzhledem k propojení digitálního průkazu s výpůjčním protokolem a systémem Tritius chystá knihovna jeho rozšíření o další praktické informace a funkcionality, které dále zvýší komfort a uživatelskou přívětivost této služby. O novinkách a vylepšeních, které vyvíjí firma Tritius Solution, a.s., budou čtenáři včas informováni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru