Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Karlovarský kraj má zájem spolupracovat s občany a s jejich pomocí zkvalitňovat podmínky udržitelného a bezpečného pohybu návštěvníků v údolí Svatošských skal. Nyní připravuje Studii udržitelné dostupnosti Svatošského údolí, jejímž cílem je vytvořit podklad pro zlepšení a organizaci na přístupových cestách právě do zmíněné lokality, který bude respektovat kvalitu životního prostředí, hodnoty a charakter místa.

Aktuálně jsou krajští úředníci ve fázi sběru podkladů a podnětů a budou rádi, když se do přípravy zapojíte také vy, obyvatelé města, kraje a návštěvníci údolí Svatošských skal. Výsledky budou sloužit jako relevantní podklad pro návrh zlepšení organizace pohybu a dopravy v této unikátní lokalitě. Váš názor je pro kraj velmi důležitý. Krátký dotazník můžete vyplnit pod níže uvedeným odkazem.

Dotazník

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru