Policisté prap. Jan Šuster (vlevo) a prap. Jan Mádle. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V pátek 30. srpna letošního roku krátce před 10. hodinou dopolední oznámila žena na tísňovou linku 158, že její devětadvacetiletý přítel chce zřejmě spáchat sebevraždu. Oznámením se okamžitě začalo zabývat několik policejních hlídek, a to zejména v Dolním Žandově a okolí, kde by se pohřešovaný muž mohl podle prvotních informací nacházet.

"Po pohřešovaném muži nepátraly pouze hlídky z několika obvodních oddělení, ale do pátrání se zapojil také policejní psovod se služebním psem. Jednomu z policistů se s pohřešovaným podařilo telefonicky spojit a ten mu po několikaminutovém rozhovoru sdělil, že je zraněný a nakonec i to, že se nachází někde u lesní cesty. Policisté na místo, které pohřešovaný popsal, okamžitě vyrazili, propátrali les i nepřístupný terén v okolí, ale muž se na místě nenacházel," popsal akci policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

O několik set metrů dále si hlídka ve složení prap. Jan Mádle a prap. Jan Šuster z obvodního oddělení Plesná všimla pohybu na stráni. "Policisté se k místu okamžitě vydali a nakonec devětadvacetiletého muže v tomto místě vypátrali. Muž držel v ruce nůž, který na zákonnou výzvu policistů odložil. Muž policistům uvedl, že je v pořádku, i přesto, že byl pořezaný na zápěstí a evidentně krvácel," upřesnil mluvčí.

Na místo byla policisty přivolána zdravotnická záchranná služba, která si muže vzala do své péče.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru