Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V úterý 3. září letošního roku krátce před třináctou hodinou měl do jedné z prodejen v jednom z obchodních domů v Karlových Varech přijít dosud neustanovený muž. 

"Ten měl přistoupit k prodejnímu pultu a oslovit zaměstnance, po kterém opakovaně žádal půjčení finanční hotovosti, což zaměstnanec odmítal. Poté se měl neznámý muž naklonit přes prodejní pult a zaměstnanci sdělit, že pokud mu finanční hotovost nevydá, fyzicky ho napadne, a tak mu ze strachu z fyzického útoku finanční hotovost vydal," popsal jednání muže policejní mluvčí Jan Bílek.

Karlovarští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. 

Foto: Policie ČR

"V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po neznámém muži, který se v době, kdy neznámý muž požadoval finanční hotovost, měl nacházet v prostorách prodejny. Žádáme muže zachyceného na fotografiích, aby se obrátil přímo na linku 158, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohl tak s objasněním případu. Policisté žádají také případné svědky, kteří muže na fotografiích poznají, aby informace, které pomohou při vyšetřování, volali na linku 158," žádá veřejnost mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru