Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Podpořte národní kulturní památku v cestě za získání prestižního titulu v soutěži Stavba roku. Hlasovat můžete hned pro dva projekty, a to jak pro samotnou revitalizaci Císařských lázní, tak pro koncertní sál. Budeme rádi, když si najdete chvilku času a otevřete si webové stránky soutěže. Hlasování veřejnosti probíhá až do 7. listopadu.

Císařské lázně, které Karlovarský kraj nechal v uplynulých letech nákladně zrekonstruovat, připomínají zlatou epochu evropského lázeňství a svou zdobností demonstrují význam a bohatství Karlových Varů na přelomu 19. a 20. století. Jejich dominantou, která propojuje minulost se současností, je bezesporu barevně výrazný a technicky promyšlený multifunkční sál pro koncerty, divadlo, přednášky a další společensko-kulturní akce. Navržen byl na základě požadavků investora a orgánů památkové péče tak, aby mohlo dojít kdykoliv k jeho demontáži, a to bez jakéhokoliv zásahu do objektu památky. O výjimečnosti stavby i velmi citlivé rekonstrukce svědčí již řada získaných ocenění a nyní k nim mohou přibýt i ta ze soutěže Stavba roku. Hlasovat můžete zde.

Stavba roku je největší celostátní soutěž v oboru architektury a stavitelství, která každoročně mapuje úspěchy českých firem, jednotlivců a institucí na území České republiky i mimo ni. Do letošního ročníku soutěže je přihlášeno na 120 staveb, z toho 116 z České republiky a 4 ze zahraniční. Hlasování veřejnosti o Cenu veřejnosti – Cenu CNN Prima NEWS bude otevřené do 7. listopadu do půlnoci. Slavnostní galavečer Stavby roku 2024, kde budou uděleny tituly a zvláštní ceny, se pak uskuteční 8. listopadu od 20 hodin v Rudolfinu v Praze.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru