Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary - město sdělili podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku dvaatřicetiletému muži z Karlových Varů. 

"Podezřelý muž měl v první polovině srpna letošního roku v Karlových Varech nalézt platební kartu, kterou zřejmě ztratil třiadvacetiletý muž. Dvaatřicetiletý muž ale platební kartu nevrátil a v rozmezí několika málo hodin měl kartu použít k platbám v různých obchodech. Krátce po sedmé hodině ranní provedl první platbu v prodejně potravin. Takto postupoval v dalších čtyřech případech, kdy s platební kartou platil za různé zboží. Po půl jedenácté hodině dopolední se pokusil s platební kartou ještě dvakrát zaplatit, přičemž byla platba zamítnuta.," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. 

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru