Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmatřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání přečinu krádeže. 

"Obviněný muž měl ve čtvrtek 5. září letošního roku v nočních hodinách v Karlových Varech vstoupit na pozemek jedné ze společností, na kterém se nacházela zaparkovaná vozidla. V prvním případě měl vniknout do zaparkovaného osobního vozidla značky Jeep, které se pokusil odcizit. To se mu ale nepodařilo. Jen o několik málo minut později se vydal k druhému osobnímu vozidlu značky Toyota, do kterého také vniknul. Vozidlo, ve kterém se nacházelo například rybářské vybavení, se mu podařilo nastartovat a z pozemku odjel," popsal jednání muže policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 420 tisíc korun.  

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let, neboť svým jednáním způsobil větší škodu. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru