Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Aš - V sousedním Německu se připravuje oprava silnice B 92 severně od obce Bad Brambach, s termínem realizace od června do srpna 2025. Připravuje se objízdná trasa, která povede přes Ašsko. O chystané opravě německá strana s předstihem informovala Ředitelství silnic a dálnic Karlovy Vary.

Vzhledem k tomu, že stavba ovlivní dopravu na Ašsku, předalo ŘSD tuto informaci nyní na vědomí Odboru dopravy a silničního hospodářství Městského úřadu v Aši.

Objízdná trasa bude vedena po obchvatu obce Hranice, přes Studánku a město Aš, za městem Aš se napojí na silnici I/64 a přes obec Hazlov až na křížení se silnicí I/21 u Františkových Lázní, odtud je objízdná trasa vedena po silnici I/21 přes obec Vojtanov zpět na německou stranu.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru