Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Do nesnází se dostanou nejenom lidé, ale také zvířata a i těm je třeba v případě potřeby pomoc. V pondělí dopoledne přinesl muž na služebnu městské policie vlaštovku, kterou našel na chodníku u autobusového nádraží. Strážníci malého opeřence převezli do minizoo, kde se mu dostalo potřebné péče.

Osud labutí rodinky nebyl lhostejný oznamovatelce, která včera, půl hodiny po poledni, zavolala na naše operační středisko. Zbloudilá skupinka opeřenců vyrazila na špacír špatným směrem a ocitla se na frekventované silnici. Hlídka vyslaná na místo zavedla početný rodinný klan do nedalekého jezírka, kde spolu a s elegancí spokojeně vpluli na vodní hladinu. 

Foto: MP Karlovy Vary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru