Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Pokud ještě nemáte plány na tento víkend, máme pro vás skvělý tip. V pátek 20. září vypukne druhý ročník Festivalu bez hranic, který pořádá Karlovarský kraj opět v produkci Jonnyho Anděla. Akce si klade za cíl stmelovat příhraniční oblasti zejména v regionu Euregio Egrensis, do kterého spadá Karlovarský kraj, část Saska a Bavorska. A jak jinak, než hudbou.

V letošním roce se festival rozroste z Karlových Varů až do Aše. První festivalový den proběhne právě v Aši, kde se ve 14 hodin za účasti hejtmana Karlovarského kraje Petra Kulhánka, radní Oľgy Halákové a jejich protějšků z Bavorska a Saska uskuteční symbolický přechod přes hraniční čáru Neuhausen - Nové domky. Další program bude pokračovat v Sadech Míru, kde vystoupí například Adam Mišík se soundtrackem k filmu Banger, Hudba Praha, DJ Roxtar nebo Jan Ponocný se soundtracky k filmům Alice Nellis.

Během hlavního festivalového dne, tedy soboty 21. září, zazní v Císařských lázních v Karlových Varech soundtracky k filmům Schindlerův seznam, Pád třetí říše, Tři oříšky pro popelku, Noc na Karlštejně nebo Upír Nosferatu. Těšit se také můžete na sólové vystoupení Jaroslava Uhlíře s tematikou jeho nejúspěšnějších filmových skladeb a Lenku Dusilovou. Během festivalu budou rovněž vystupovat základní umělecké školy z Karlovarského kraje, Saska i Bavorska. Více informací o programu festivalu najdete na webu akce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru