Ilustrační foto. Foto: Tomáš Kassal
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Volební účast dosáhla v našem regionu 30,01 procenta. Největší podporu od občanů, celkem 44,03 procent hlasů, získalo ve volbách do krajského zastupitelstva hnutí ANO 2011. Ze 45 mandátů jich obsadí celkem 28.

Na druhém místě se umístili Starostové a nezávislí se ziskem 7 mandátů (12,57 procenta). Do krajského zastupitelstva se ještě probojovala koalice SPD a Trikolora se 4 mandáty (6,53 procenta), Volba pro kraj se 3 mandáty (6,07 procenta) a Občanská demokratická strana se 3 mandáty (5,95 procenta).

Lidé měli možnost volit ve 345 volebních okrscích. Odevzdáno bylo celkem 67 833 obálek, které obsahovaly 66 998 platných hlasů. Podrobné informace o tom, kde se jak volilo, najdete na webových stránkách www.volby.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru