Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Výcvik našich psovodů a služebních psů jede na plné obrátky. Strážníci se svými parťáky poctivě trénují nejen na cvičáku, ale také přímo v ulicích města, kde v rámci služby tráví spoustu času. Cílem těchto tréninků je co nejvíce se přiblížit reálným situacím, které mohou ve víru města nastat. 

Velkým přínosem pro naše psovody je také spolupráce se školicím střediskem NORD SECURITY, spol. s. r. o. v Děčíně, kde pod vedením lektora Bc. Romana Janaty absolvují několikrát do roka intenzivní dvoudenní výcvik. Ani tady však spolupráce nekončí a po domluvě dojíždí děčínský lektor za našimi psovody i do lázeňského města, kde v rámci výkonu služby probíhají další výcviky v domácím prostředí. 

Upozorňujeme, že výcviky psovodů se služebními psy a figurantem budou probíhat v různých částech města a je tak možné, že se s nimi potkáte.

Na sestřih z výcviku se můžete podívat v odkazu. Velké díky patří figurantovi Danovi, ten se při výcviku zapotil nejvíc.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru