Na snímku jsou zleva předseda klubu SKP Union Cheb Miloslav Novák, předseda Českého atletického svazu Libor Varhaník a tajemník chebské radnice Václav Sýkora. Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Město Cheb bude v příštím roce hostit Mistrovství ČR mužů a žen do 22 let v atletice. Na Zlaté dráze v Poohří se uskuteční ve dnech 5. a 6. července 2025. Na svém zasedání o tom rozhodlo předsednictvo Českého atletického svazu. 

Bližší informace poskytl tajemník chebské radnice Václav Sýkora, který se spolu s předsedou atletického klubu SKP Union Cheb Miloslavem Novákem zasedání předsednictva zúčastnil. „Společně jsme představili město Cheb a Zlatou dráhu Jacka Přibáně, abychom podpořili pořádání republikového šampionátu právě v Chebu. Jsem rád, že jsme uspěli. Předseda Českého atletického svazu Libor Varhaník po rozhodnutí předsednictva sdělil, že Cheb je zárukou toho, že mistrovství proběhne na vysoké úrovni.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru