GATE Crasher pocházejí z Brna. Foto: archiv kapely
Karlovy Vary

Litvínov – V hudebním klubu Attic budou mít tuto sobotu žně milovníci rockové muziky. Společný koncert přichystala havířovští hard rockeři BASTARD a brněnští GATE Crasher. Koncert začíná v 19 hodin a vy u něj můžete být, aniž by vás to stálo korunu. Opět je tu soutěž o dvě vstupenky.

GATE Crasher pravidelně vystupuj na největších letních festivalech, hráli se zahraničními hvězdami (Aerosmith, Ozzy Osbourne, Korn, Iron Maiden..) a v současné době jsou vyhledávaným účastníkem hudebních akcí, často na pozici headlinera. GATE Crasher doposud vydali šest studiových alb.

Havířovští hard rockeři BASTARD měli v roce 1994 se svým debutovým albem slušně našlápnuto jako objev roku vydavatelství Monitor EMI a jako předkapela slavných Kabátů na jejich turné. Po dlouhých dvaceti letech se rozhodli pro comeback, aby se opět vrátili na pódia a vystoupili před legendami jako jsou Uriah Heep, Bonfire, Citron nebo Kreyson. 

Pokud chcete získat dvě vstupenky na sobotní akci (vstupné 290 Kč předprodej/350 Kč na místě) zdarma, zašlete do dnešních 15 hodin odpověď na otázku JAK SE NAZÝVÁ POSLEDNÍ ALBUM KAPELY BASTARD VYDANÉ V ROCE 2022 na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. K odpovědi připojte telefonní kontakt, ať je možné výherce kontaktovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru