Foto: FCB Vězeňská služba ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V rámci projektu Hromadné darování krve  s vězeňskou službou přijeli včera příslušníci a zaměstnanci Věznic Kynšperk nad Ohří a Horní Slavkov do sokolovské nemocnice, aby v Dárcovském centru darovali krev a navázali tak na předchozí 4 ročníky tohoto projektu. Informuje o tom Vězeňská služba na sociálních sítích. 

V kynšperské věznici je přes 50 stálých dárců.  Mnozí z nich darují krev či plazmu a někteří jsou i v registru dárců kostní dřeně . Řada z nich je držiteli Zlatého kříže Československého červeného kříže 3. třídy a mají za sebou 80 i více odběrů. Taktéž i ve věznici Horní Slavkov je mnoho stálých dárců krve i plazmy.

Vedle včerejší hromadné akce daruje krev či plazmu v těchto dnech více jak 10 dalších kolegů z obou věznic, kteří se k odběru dostavili podle potřeb transfúzní stanice. Ke skupině stálých dárců přibyli díky společnému projektu také noví dárci, což nemocnice a odběrová místa velmi oceňují .

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru