Ilustrační foto
Karlovy Vary

Součinnostní dopravní akce Městské policie Karlovy Vary a Policie ČR probíhá v těchto dnech v centru Karlových Varů. Strážníci a policisté se zaměřují primárně na kontrolu pěších zón v obchodně správním území a na parkování v rezidentních zónách.

S výjimkou první dne se strážníci s policisty střídají. V úterý 6. února totiž prováděli kontrolu ve smíšených hlídkách. Výsledkem bylo 44 vyřešených přestupků. Zatímco jedni se rozčilovali, druzí kontrolu uniformovaným strážcům pořádku chválili. Netřeba dodávat, ke které skupině patřili řidiči. Cílem akce není pouze sankcionovat řidiče, ale rovněž působit preventivně, takže lze v dalších dnech očekávat spíše pokles zjištěných a vyřešených přestupků.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru