Ilustrační foto
Karlovy Vary

Nasvícením budovy Alžbětiných lázní se Karlovy Vary zapojí do čtvrtého ročníku akce „Den dětské onkologie“, který proběhne v sobotu 17. února. Osvětlení dominant měst v rámci kampaně „Rozsviťme do zlata“ má zvýšit povědomí o tématice dětské onkologie ve společnosti a také vzdát poctu dětským pacientů a jejich rodinám.

Ke kampani se v letošním roce symbolicky připojí také Karlovy Vary. Město ve spolupráci s Dopravním podnikem Karlovy Vary, který je správcem veřejného osvětlení, nasvítí objekt Alžbětiných lázní reflektory, které jsou na budově umístěny. Rozsvíceny budou po celou dobu provozu veřejného osvětlení, tedy od cca 17:20 do ranních hodin. V ČR se Den dětské onkologie koná každoročně od roku 2015, pořadatel je rodičovské sdružení HAIMA CZ z. s. Záměrem akce je šíření povědomí o problematice dětské onkologie. Dnem dětské onkologie vzdáváme hold dětským pacientům, kteří úspěšně podstoupili protinádorovou léčbu a vzpomínáme na ty, kteří svému onemocnění podlehli. Více o projektu a kampani „Rozsviťme do zlata“ na http://www.dendetskeonkologie.cz/.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru