Zřejmě nepřizpůsobil rychlost na zasněžené vozovce
FOTO: Policie ČR
Karlovy Vary

KARLOVARSKO – Z vozidla vytekla nafta do místní říčky.  V pátek dne 16. února 2018 krátce po 8:00 hodině řídil 31 letý řidič osobní automobil značky Renault, a to po silnici ve směru od Rýžovny na Boží Dar.

Před obcí Boží Dar zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu komunikace, kdy byla vozovka pokrytá vrstvou sněhu, a v zatáčce vyjel mimo komunikaci, přičemž narazil do svodidel. Nárazem se vozidlo převrátilo na střechu a skončilo v místním vodním toku. Při nehodě došlo k úniku několika desítek litrů nafty z vozidla do vodního toku a následně do vodní nádrže. Proto byl na místo povolán i výjezd Karlovarských hasičů a zaměstnanci z Povodí Ohře a z Odboru životního prostředí – Město Ostrov. Nikdo nebyl při nehodě zraněn. S řidičem byla provedena orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 200 tisíc korun. Případ je nadále v šetření policistů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru