Mladíka odmítli převézt na záchytku. Napadl ostrahu zdravotnického zařízení
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 19 letého mladíka, kterého obvinili ze spáchání zločinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví.

Takového jednání se měl dopustit v srpnu roku 2017 v nočních hodinách v Karlových Varech. Na místě veřejnosti přístupném v prostoru karlovarského zdravotnického zařízení se měl dožadovat převozu na záchytnou stanici, a když mu nebylo vyhověno, tak napadl 61 letého pracovníka ostrahy. Při potyčce oba muži upadli na zem, přičemž starší muž utrpěl zranění nohy, které si vyžádalo několikatýdenní léčení. Za uvedené jednání mu tak v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let za způsobenou těžkou újmu na zdraví.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru