Petr Kulhánek znovu otevře dveře svým občanům. Chystá se další primátorský den
Zdroj: www.mmkv.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Obvyklý primátorský den včetně bezplatné právní poradny PRO BONO se uskuteční v pondělí 26. března.

V době od 14 do 16 hodin bude primátor města Petr Kulhánek volně k dispozici všem občanům pro jejich podněty a dotazy. Zájemci se mohou dostavit k pracovně primátora v 5. patře budovy magistrátu Moskevská 21. Odbavováni budou v pořadí, v jakém dorazí.

Součástí primátorského dne bude (v době od 15:00 do 17:00) rovněž i bezplatná právní poradna PRO BONO, určená výhradně pro občany Karlových Varů. Prosíme všechny zájemce o právní konzultaci, aby s sebou vzali dokumentaci k případu, který budou chtít konzultovat – smlouvy, obchodní podmínky, vyúčtování, korespondenci, apod., bez podkladů může být rada právníka pouze velice obecná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru