Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po těchto mužích
Hledaní muži. Vlevo Jaroslav Brož, vpravo uprchlý vězeň Petr Valenta. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policie prosí o spolupráci při pátrání po dvou mužích ze Sokolovska a Karlovarska. Jeden nenastoupil do výkonu trestu, druhý utekl z vězení.

V prvním případě sokolovští kriminalisté pátrají po hledaném 60 letém muži, který je asi 180 cm vysoké střední postavy, má modré oči a hnědé vlasy. Další informace k hledanému muži naleznete zde. Na hledaného muže vydal Okresní soud v Kolíně příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody pro přečin krádeže.

Na Karlovarsku zase pátrají policisté po 27letém vězni, který dnes v dopoledních hodinách svévolně odešel z nestřeženého pracoviště firmy na průmyslové zóně v Ostrově. Informace k hledanému muži naleznete zde. Vězeň vykonává trest odnětí svobody za maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a majetkovou trestnou činnost. Na sobě měl při útěku bílé triko a černé montérky. V současné době probíhá pátrací akce po hledaném vězni.

V případě jakýchkoliv poznatků k pobytu nebo pohybu hledaných mužů volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru