Kyselka - Dnes již tradičním Rodinným dnem s Mattoni ožije závod v Kyselce, tentokrát v sobotu 15. září. Od 10 do 16 hodin bude v areálu nové stáčírny připraven bohatý program pro rodiny s dětmi. Srdečně zván je každý, kdo si chce užít příjemný den plný zábavných aktivit pro děti i dospělé.

Milovníci železnice se do Kyselky mohou dopravit Mattoni parním vláčkem z Vojkovic, odkud vyráží v 10, 11 a 12 hodin. Na zpáteční cestu do Vojkovic z Kyselky se vydává ve 13, 14 a 15 hodin. V Kyselce pak návštěvníky čekají pohádky v místním kině, malování na obličej, skákadla a dětské dílničky. Děti si mohou vyzkoušet i jízdu na dětských vysokozdvižných vozících nebo shlédnout ukázkové jízdy Trial.

Návštěvníci budou mít také jednu z posledních možností zhlédnout v Mattoni Muzeu výstavu, která mapuje život ve firmě Heinricha Mattoniho. Seznamuje s řemesly spjatými se stáčírnou v ½ 19. století i s tím, jak slavná firma v té době fungovala. Výstava probíhá do neděle 16. září. Během Rodinného dne Mattoni bude do muzea snížené jednotné vstupné 20 Kč na osobu.

Kdo stále nebude mít dost, může se vydat Mattoniho stezkou Po stopách skřítků. Je dlouhá bezmála čtyři kilometry a hravou formou podává informace o historii obce i o budovách bývalých lázní, které prochází stavební obnovou. Dětské atrakce i jízda parním vlakem v rámci Rodinného dne jsou pro návštěvníky zdarma.

Rodinný den proběhne v září ve všech závodech skupiny Karlovarských minerálních vod – vedle Kyselky tedy i v Poděbradce v Poděbradech, Dobré vodě v Byňově a Hanácké kyselce v Horní Moštěnici.

1109kyselkamattoni

O Karlovarských minerálních vodách

Skupina Karlovarských minerálních vod (KMV) je největším výrobcem minerálních a pramenitých vod ve střední Evropě. Posláním skupiny KMV je zvyšovat kvalitu a kulturu pití a činit ze svých výrobků proslulé značky s mezinárodní hodnotou. Společnost byla založena karlovarským rodákem Heinrichem Mattonim v roce 1873. Současnou podobu získaly Karlovarské minerální vody a.s. v 90. letech díky výrazným investicím nových majitelů, italské rodiny Pasquale.

V ČR vyrábí KMV vedle tradiční minerální vody Mattoni také pramenitou vodu Aquila a minerální vody Magnesia, Poděbradka, Dobrá voda a Hanácká Kyselka. Své produkty v současné době KMV vyváží do 20 zemí světa a jako mateřská společnost vlastní zahraniční značky minerálních vod v Rakousku a Maďarsku. V Bulharsku je KMV předním výrobcem a distributorem nealkoholických nápojů značek firmy PepsiCo. Ve všech zemích, kde KMV operuje, zaměstnává 1500 zaměstnanců (před dokončením akvizice tří operací Pepsi v ČR, SR a Maďarsku).

KMV se významně podílí na kulturním, sportovním a společenském životě. Podporuje také projekty spojené s ochranou přírody a otázkou ekologie. KMV je členem Národní sítě Global Compact ČR, která sdružuje firmy a organizace zapojené do UN Global Compact - největší světové iniciativy společenské odpovědnosti a udržitelného podnikání pod záštitou OSN. Další zajímavé informace o společnosti naleznete na Twitteru @KMV_Mattoni, Facebooku @KarlovarskeMineralniVody a LInkedIn.



Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru