Karlovy Vary – Zpěvák David Koller vyjíždí s kapelou na další část úspěšného akustického turné, v rámci kterého zavítá i do Karlových Varů. David Koller vystoupí v karlovarském městském divadle ve čtvrtek 11. října. Koncert začíná od 19 hodin a potrvá do 21. hodiny.

Loni na podzim vyprodal český zpěvák patnáct sálů v českých a moravských divadlech a kulturních domech. Nyní ho čeká další porce koncertů, kam zavítá s repertoárem svých největších hitů v akustickém aranžmá. Nenechte si ujít skladby jako Chci zas v tobě spát, Amerika, Gypsy love, Recidiva a další v intimní atmosféře menších sálů a poznejte Davida Kollera s jeho skvělou kapelou v netradiční poloze. Koncerty jsou výhradně k sezení.

Speciálním hostem turné bude skladatel, klavírista a zpěvák Michal Kindl. Na jaře vydal své debutové album Barvy, na kterém spolupracoval s producentem Alešem Zenklem. Vstupenky na koncert si můžete rezervovat ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru