FOTO: Řidič sedl za volant pod parou, odneslo to několik zaparkovaných aut
4x foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Policisté z chebského dopravního inspektorátu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky devětadvacetiletému muži z Mariánských Lázní.

Ten měl v pondělí 14. března letošního roku řídit osobní automobil značky Škoda. Krátce po 22. hodině v Mariánských Lázních zřejmě nezvládl řízení a přední částí automobilu značky Škoda narazil do zadní části zaparkovaného vozidla taktéž značky Škoda. Po nárazu mělo dojít k odražení zaparkovaného vozidla značky Škoda do zaparkovaného automobilu značky Mitsubishi, které bylo také poškozeno.

Po příjezdu policejní hlídky se devětadvacetiletý řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,85 promile.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění dvacetileté řidičky z osobního automobilu značky Škoda, která byla převezena do nemocnice k ošetření.

Devětadvacetiletému muži policisté zadrželi řidičský průkaz, zakázali další jízdu a byl převezen k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. Škoda na poničených vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 450 tisíc korun.

V případě prokázání viny hrozí devětadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

foto

1204opilec2

1204opilec3

1204opilec4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru