Řidič během trhů v Jáchymově srazil chodce, který mu vstoupil do cesty. Policie hledá svědky nehody
ilustrační foto
Karlovy Vary

Jáchymov - Karlovarští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v sobotu 9. dubna letošního roku kolem půl druhé odpoledne v Jáchymově, v ulici Mathesiova, u č.p. 126, kde v tu dobu probíhaly před kostelem trhy.

Při dopravní nehodě mělo dojít ke střetu osobního automobilu značky Volvo, jedoucího po ulici Mathesiova směrem do ulice náměstí Republiky, s chodcem. Ten měl vstoupit vozidlu do jízdního pruhu.

"Policisté z dopravního inspektorátu v Karlových Varech žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Jan Bílek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru