TIP NA VÍKEND: Velikonoce na Hauenštejně přinesou zábavu pro děti i dospělé
Foto zdroj: https://hornihrad.cz
Karlovy Vary

Karlovarsko - Během velikonočního víkendu se mohou návštěvníci Horního hradu těšit na dvě akce. V sobotu se tam zabydlí opeřenci, a to v rámci Dne sokolnictví a lovectví, na neděli je pak připravena večerní Velikonoční prohlídka.

Den sokolnictví a lovectví je tradiční akcí, kterou návštěvníky provází odborníci ze záchranné stanice Penthea a seznamují je se životem zhruba dvaceti druhů dravých ptáků a sov. Připraveny jsou celodenní tematické soutěže, přednášky a sokolnictví a chybět nebudou ani velmi oblíbené letové ukázky. Akce se koná v sobotu 16. dubna od 10 do 17 hodin.

Velikonoční prohlídka ve znamení historické mystifikace je svěřena známému průvodci, vypravěči a poetovi Viktoru Braunreiterovi. Působivé vyprávění doplní také zvuky bojujících mečů v podání skupiny Mortis a ohnivá show skupiny Candentis. Velikonoční prohlídka je připravena na neděli 17. dubna od 19 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru