Mladí sportovci z Karlovarského kraje se v těžké konkureci v jihokorejském Deagu neztratili
Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na začátku července se konal v jihokorejském Deagu 55. ročník mezinárodních dětských her – International Children´s Games – ICG 2023.


Ve dnech 6. – 9. 7. 2023 se uskutečnil v jihokorejském Deagu 55. ročník mezinárodních dětských her – International Children´s Games – ICG 2023. Hry navázaly na předchozí ročník, který se konal v Anglii. Hry jsou určené sportovcům ročníků 2008 – 2010. V letošním roce se jich zúčastnilo přibližně 2 000 sportovců z 90 měst.

Karlovarský kraj se stal jediným krajem České republiky, který vyslal své sportovní zástupce: Martin Adam - Karlovy Vary (atletika), Ouředník Adam - Cheb (plavání), Szalay Jan - Karlovy Vary (atletika), Husáková Vendula - Karlovy Vary (atletika), Cikaníková Michaela - Karlovy Vary (atletika), Závodná Jana - Karlovy Vary (atletika), Antoš Jiří - Ostrov (plavání), Boleslav Josef - Ostrov (plavání).

Cheb reprezentoval plavec Adam Ouředník, kterého zástupci města podpořili částkou 20 000 Kč. Svým výkonem zůstal časem na 100 m motýlek (1:08,28) těsně před branami finále B, celkově devatenáctý. Všichni plavci si především vylepšili své osobní rekordy.

Atleti se umístili uprostřed startovního pole.

Všem mladým sportovcům patří velká gratulace!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru