Foto: město Aš
Karlovy Vary

Aš - Frézováním asfaltu z jednoho jízdního pruhu byla spuštěna rekonstrukce více než tříkilometrového úseku silnice II/217 mezi okružní křižovatkou na Novém Žďáru a křižovatkou ulic Chebská a Okružní v Aši. Modernizace výpadovky z Aše na Cheb bude probíhat až do konce příštího roku a vyjde na více než 136 miliónů korun. 

Dle rozhodnutí o částečné uzavírce, vydaného Odborem dopravy a silničního hospodářství Městského úřadu v Aši, bude oprava probíhat po etapách, přičemž  průjezdná bude vždy v jednom jízdním pruhu, kdy průjezd bude řízen pracovníky zhotovitele a semafory. Řidičům je doporučeno používat obchvatu města.   

Podrobnosti ke stavbě:

Rekonstrukci bude provádět společnost SW-AL průtah Aš, tvořená společnostmi SWIETELSKI stavební s.r.o. a ALGON, a.s. Vítěz uspěl ve výběrovém řízení s nabídkovou cenou 136 228 169,05 korun (cena je s DPH). Jedná se o investiční akci města Aš a Krajské správy a údržby silnic Karlovarského kraje, p. o., přičemž KSÚS bude opravovat silnici, město Aš chodníky, parkovací zálivy, veřejné osvětlení, napojení křižovatek na místní komunikace města a provede úpravy zeleně. Podíl města Aše je cca 23,3 milionu korun, podíl KSUS bude cca 112,9 miliónu korun. Stavba se uskuteční v letech 2023 a 2024.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru