Paní Blance Horákové přejeme hodně zdraví, štěstí a spokojenosti do dalších let. Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Nejstarší občanka Chebu, paní Blanka Horáková, oslavila 101 let. Do domova pro seniory na Spáleništi jí přišel ke krásnému životnímu jubileu poblahopřát také starosta Chebu Jan Vrba.

Paní Horáková pochází z Přeštic. Po válce se s rodiči přestěhovala do Chebu, kde se také seznámila se svým budoucím manželem. S ním pak vychovala dceru Jitku. Celý život pracovala ve zdravotnictví na právním oddělení. Ke zdravotnictví měla velmi blízko, neboť její tatínek býval lékařem. Paní Blanka se věnovala také loutkovému divadlu, spolupracovala s ochotníky. Její manžel byl totiž režisér a veliký divadelní nadšenec. I v důchodovém věku chodila brigádně vypomáhat na Okresní úřad v Chebu.

Paní Blance přejeme hodně zdraví, štěstí a spokojenostido dalších let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru