Foto: Magistrát Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Sezóna oprav komunikací je v plném proudu. V posledních týdnech se město zaměřilo na chodníky a parkovací zálivy v několika karlovarských čtvrtích.

Nový povrch byl položen na stezce pro pěší mezi ulicemi Akátová a Závodu míru ve Staré Roli. Nový asfalt dostaly také chodníky v ulicích V. Meerwalda ve Dvorech, v drahovické Kollárově ulici a na Krušnohorské na Růžovém vrchu. Vylepšují se také parkovací plochy ve vnitroblocích. Opravil se povrch komunikace a položila nová dlažbu na parkovacích zálivech ulici A. Heimanna ve Dvorech, hotová je zatím 1. etapa opravy povrchů ve vnitrobloku v ulici K. Kučery, kde budou práce pokračovat i v příštím roce. Nyní se začalo s opravou parkovacího zálivu v Maďarské ulici v Drahovicích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru