Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiadvacetiletého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání přečinů násilí proti úřední osobě, výtržnictví, krádeže a poškození cizí věci. 

"Obviněný muž měl v úterý 30. července letošního roku kolem jedné hodiny ranní vyrazit do ulic Karlových Varů. V jedné z ulic si všiml uzamčené budovy, do které následně vniknul. Toho si ale všimnul pozorný svědek, který zastavil projíždějící policejní hlídku a vše jí oznámil. Čtyřiadvacetiletý muž byl policisty vyzván, aby budovu opustil. Ten ale začal utíkat, přičemž nedbal zákonných výzev a následně byl policistou dostihnut. Při tom ale policistu fyzicky napadl a dal se znova na útěk. Po fyzickém útoku musel být policista ošetřen v nemocnici. Policistům se podařilo obviněného muže následující den zadržet," popsal případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním způsobil škodu přibližně 25 tisíc korun. 

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky.  

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru