Foto: Karlovarský kraj
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Prestižní stáže nadace Fulbright se na University of Wisconsin v USA  se v těchto dnech účastní jeden z učitelů Střední uměleckoprůmyslové školy keramické a sklářské Karlovy Vary, Martin Tamáš. Program pořádá Kancelář pro vzdělávací a kulturní záležitosti při americkém ministerstvu zahraničí a z České republiky byli nominováni tři učitelé. 

Martin Tamáš se připojil ke třem desítkám učitelů z různých koutů světa, kteří společně sdílí své zkušenosti a rozvíjí dovednosti v oblasti mediální výchovy, digitálních dovedností, pedagogiky a globálního vzdělávání. Kromě teoretických kurzů je součástí i praxe na střední škole. Program Fulbright je nabízen českým učitelům od roku 2019 a za tu dobu vyslal do USA již 14 českých pedagogů. Celá 7týdenní stáž probíhá na Pedagogické fakultě University of Wisconsin v Madisonu, která se v USA letos umístila na první příčce v žebříčku těchto vzdělávacích institucí. Stáž přináší významné mezinárodní zkušenosti, jež budou přínosem pro celý vzdělávací program. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru