Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Nejednou jsme se v pohádkách setkali se situací, kdy se starší generace rozhodla u svých ratolestí s modrou krví k výchovné metodě zvané domácí vězení. Velmi často dostaly cimru v nejvyšší věži, aby na ně bylo pěkně vidět ze všech stran. 

Mezi nejčastější důvod tohoto počinu zcela určitě zařadíme odmítnutí sňatku s někým, koho v životě neviděli a pak tak s někým koho sice viděli, ale láska na první pohled z toho nebyla. Doba už naštěstí pokročila, lidé se dnes berou z lásky, z rozumu, občas i bez něj a není třeba nikoho nikam zavírat. Tedy mysleli jsme si to…až do minulé středy, kdy se ve večerních hodinách rozezněl na operačním středisku telefon. Oznamovatelka z bytu sousedky slyšela nějaké rány, a když se nenápadně podívala z okna, viděla viset prostěradla z balkonu. A to je víc než podezřelé. Hlídka vyjela do Drahovic a zjistila, že se nejedná o uvedené ložní prádlo, ale o pečlivě zauzlované ručníky, které visely ve výšce zhruba třetího patra bytového domu. A tak začalo rozplétání zauzlovaného případu a to zjištěním, čí byt je a kdo v něm bydlí. Oznamovatelka měla sice informací dost, žádná však nevedla ke zdárnému konci a ani na kontakty v databázi přivolaných policistů nikdo nereagoval. Strážníkům se naštěstí podařilo zjistit kontakt na uživatelku bytu a té také předat informace. Na oplátku se strážníci také dozvěděli proč, a jak k celé situaci došlo. Doma byl totiž na vlastní žádost uzamčený její manžel, který měl následující den nastoupit na léčení ze závislosti na drogách. Pravděpodobně ho tak navštívila silná vůle, která ho však za velmi krátkou dobu zase rychle opustila a jelikož měl zamčené vchodové dveře, rozhodl se vylézt ven přes balkon. Strážníci a policisté počkali na místě do příjezdu nájemnice, ta si byt zkontrolovala a uvedla, že je vše v pořádku. Obě složky si tak jely po svém. 

MP Karlovy Vary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru