Město hledá ředitele pro 11 škol
FOTO: Nemocnice Karlovy Vary
Karlovy Vary

Rada města Karlovy Vary vyhlásila konkursní řízení na obsazení míst ředitelů škol. Výběrové řízení se týká celkem 11 příspěvkových organizací města a je rozděleno do dvou etap dle termínu pro podání přihlášek.

Termín podání přihlášky do 28. února 2018 na místo ředitele se týká těchto organizací:Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizaceZákladní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11, příspěvková organizaceZákladní umělecká škola Antonína Dvořáka, Karlovy Vary, Šmeralova 32, příspěvková organizaceTermín podání přihlášky do 16. března 2018 na místo ředitele se týká těchto organizací:Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizaceZákladní škola a Základní umělecká škola Karlovy Vary, Šmeralova 336/15, příspěvková organizaceZákladní škola Jana Amose Komenského, Karlovy Vary, Kollárova 19, příspěvková organizaceZákladní škola jazyků Karlovy Vary, příspěvková organizaceZákladní škola Karlovy Vary, Konečná 25, příspěvková organizaceZákladní škola Dukelských hrdinů Karlovy Vary, Moskevská 25, příspěvková organizaceZákladní škola pro žáky se specifickými poruchami učení Karlovy Vary, příspěvková organizaceZákladní škola Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvková organizacePožadavky:předpoklady pro výkon činnosti ředitele stanovené v § 5 zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů,znalost školských předpisů a problematiky řízení daného druhu školy,organizační a řídící schopnosti,občanská a morální bezúhonnost,dobrý zdravotní stavPřihláška musí být ve stanoveném termínu doručena do podatelny Magistrátu města Karlovy Vary - Korespondenční adresa: Magistrát města Karlovy Vary, odbor kultury, školství a tělovýchovy, Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary (obálku označte „KONKURS - NEOTVÍRAT“). Podrobné informace k termínům pro podání přihlášek, nástupu na jednotlivé posty a náležitostem přihlášky do konkurzního řízení najdete v přiložených dokumentech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru