Ilustrační foto
Karlovy Vary

KARLOVARSKO – Pod vlivem alkoholu neoprávněně vstoupil do obydlí.  Sdělení podezření ze spáchání přečinu Porušování domovní svobody si na Obvodním oddělení v Ostrově převzal 67 letý muž z Karlových Varů.

Ten měl na začátku února zřejmě pod vlivem alkoholu vylomit dveře a neoprávněně vstoupit do obydlí 42 leté majitelky, která se v domě nacházela se svým bývalým přítelem. Oba muži si nejprve slovně vyměňovali názory a poté se napadli, přičemž vysklili výplň dveří. Bývalý přítel se poté snažil 67 letého muže vyvést z domu, kterému se ale nechtělo. I přesto se mu to ale povedlo. Podezřelý muž se bránil a při tom poranil na rukou. Po příjezdu policejní hlídky na místo se odmítl podrobit orientační dechové zkoušce na alkohol. Za porušování domovní svobody mu tak ve druhém odstavci hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru