Ilustrační foto
Karlovy Vary

KARLOVARSKO – Poté se vloupali do domu.  Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 3 mužů ve věku 28, 29 a 33 let, které obvinili ze spáchání přečinů Krádež, Porušování domovní svobody a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku vše ve formě spolupachatelství.

Usnesení o zahájení trestního stíhání si převzali ve věznici, kde se v současné době nacházejí za jinou trestnou činnost. Takového jednání se měli dopustit na začátku března roku 2017 na venkovním parkovišti nákupního centra v Praze. Zde společně vnikli do zaparkovaného vozidla, ze kterého odcizili dva svazky klíčů. Následně přejeli do Jáchymova, kde se za použití jednoho z klíčů vloupali do rodinného domu. Dům prohledali a z věšáku odcizili pánskou bundu, ve které byla uložena peněženka s osobními doklady, platební karty a finanční hotovost necelých 5 tisíc korun. Poté se muži vrátili zpět do Prahy, kde provedli na různých místech několik neoprávněných výběrů pomocí odcizených platebních karet v celkové částce kolem 4 tisíc korun. Obvinění muži se takového jednání dopustili i přesto, že byli již v posledních třech letech za takový čin odsouzeni soudem. V případě prokázání viny mu tak hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru