Žena vybírala peníze z poštovních poukázek, ty ale byly jejího bývalého muže
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání padesátileté ženy, kterou obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu podvodu. Žena měla v průběhu roku 2016 pětkrát vybrat finanční hotovost z poštovních poukázek, a to na různých poštovních úřadech.

Peníze však nebyly určeny jí, nýbrž muži, se kterým v minulosti žila. Ten v době, kdy měla peníze vybrat, vykonával nepodmíněný trest odnětí svobody. Vybrat finanční hotovost se jí mělo podařit na základě zfalšovaných plných mocí, které měla sama vyplnit nebo doplnit.

"Padesátiletá žena měla muži způsobit škodu ve výši téměř 40 tisíc korun. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta," uvedl polciejní mluvčí Michal Žaček.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru