Blokové čištění karlovarských ulic začne po Velikonocích. Hrozí odtahy aut
Zdroj: www.mmkv.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Po Velikonocích začíná blokové čištění města. Úklid, čištění místních komunikací, parkovišť, parkovacích zálivů, chodníků a dalších zpevněných ploch včetně nočního mytí komunikací v lázeňském území a v obchodně správním centru bude probíhat až do října (s výjimkou týdne v době konání Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary).

Na termín blokového čištění v jednotlivých ulicích města budou s týdenním předstihem upozorňovat dopravní značky omezující zastavení a stání. Vozidla bránící provádění blokových čištění budou odtažena na parkoviště odtahové služby v Tuhnicích (Západní 63). V případě nevyzvednutí v den odtahu budou tato vozidla následující den převezena zpět do původní lokality. Upozorňujeme, že odtahy vozidel jsou zpoplatněny. Ceny za provádění odtahů vozidel jsou stanoveny nařízením města č. 1/2017.

Plán blokového čištění města v roce 2018 vypracovala společnost AVE sběrné suroviny, a.s., Mostecká 95, Karlovy Vary, která bude úklid provádět. Změny v rozpisu blokových čištění, způsobené vyšší mocí, poruchami techniky apod., jsou vyhrazeny.

Harmonogram pro první pololetí roku 2018 je ke stažení zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru