Nemocnice v Karlových Varech a Chebu mají nové přístroje za šest milionů
Nový anesteziologický přístroj a operační věž pro chebskou nemocnici. Foto: KKN
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Nové přístrojové vybavení zakoupené z evropských dotací za více než šest milionů korun zamířilo do nemocnic v Karlových Varech a Chebu.

Na operační sály tak putují například nové moderní anesteziologické přístroje, které nahradí stávající techniku v rámci obnovy a modernizace.

K dalším zakoupeným přístrojům patří také resuscitační přístroj pro karlovarskou emergency, který je v případě nutnosti možné využít i v sanitce nebo vrtulníku, nová fototerapie pro kožní oddělení, nebo endoskopický operační stůl pro gastroenterologii. Celkové náklady přesáhly 6,2 milionu korun a jsou hrazeny prostřednictvím IROP (Integrovaný operační program), který spravuje Ministerstvo pro místní rozvoj a jde o peníze přímo z fondů Evropské unie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru