Letiště Karlovy Vary: Zájem o lety z Moskvy do Karlových Varů a zpět roste
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Z více než 85 procent je obsazeno každé letadlo, které zatím od poloviny února letošního roku vypravila letecká společnost POBEDA na nové mezinárodní lince z moskevského letiště Vnukovo do Karlových Varů. Lety mezi oběma městy jsou provozovány 2x týdně novými moderními letadly typu Boeing 737-800 o kapacitě celkem 189 míst.

„Zájem ze strany ruských cestujících a lázeňských hostů nás mile překvapil, je vidět, že se snad skutečně podařilo změnit trend odlivu turistů z Ruské federace. Vzhledem k velmi příznivé ceně letenek si tuto linku ale oblíbili i cestující z Karlovarského kraje a dalších regionů ČR. V průměru bylo během dosavadních deseti letů na palubě letadel 163 cestujících. V průběhu dubna by měli na naše pozvání do Karlovarského kraje přicestovat zástupci vedení společnosti, se kterými bychom rádi diskutovali o možnosti například zvýšit počet letů, bavit se můžeme i o zavedení letů z dalších ruských destinací. Chceme jim také představit bohatou a atraktivní nabídku kraje pro návštěvníky v jarní a letní sezóně,“ uvedl náměstek hejtmanky Martin Hurajčík.

Nízkonákladová letecká společnost POBEDA, která je dceřinou společností Aeroflotu, patří k nejžádanějším ruským leteckým dopravcům. Provoz na lince do Karlových Varů zahájila v sobotu 17. února 2018. „Příjemným bonusem pro zviditelnění letů na trase Moskva – Karlovy Vary bylo i to, že na našem letišti přivítali zástupci společnosti v březnu miliontého cestujícího v letošním roce, kterého POBEDA přepravila,“ doplnil ředitel karlovarského letiště​ Václav Černý. Karlovy Vary jsou první destinací tohoto dopravce v České republice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru