OBRAZEM: V Ostrově hořela zahradní chatka, na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů
Foto: Hasičský záchranný sbor ČR
Karlovy Vary

Ostrov - Přístavek u zahradní chatky se dřevem a také část samotné chatky hořely v neděli večer v Ostrově na Karlovarsku. Na místě zasahovaly čtyři jednotky hasičů.

Ze zasažené chatky vynesli hasiči dvě tlakové lahve, které ochlazovali. Za necelou hodinu a půl měli hasiči požár pod kontrolou, nikam dál se nerozšířil. Průzkumem vnitřních prostorů zároveň vyloučili, že by oheň nebo kouř z ohně někoho zranil. Po uhašení požáru místo události hlídal majitel chatky, ostrovští hasiči zde provedli ještě dvě kontroly s použitím termokamery až do úplného vychladnutí místa požáru. Předběžná škoda je stanovena na 85 tisíc korun, příčinou je podle vyšetřovatele požárů nedbalost.

0304hasiciostrov2

0304hasiciostrov3

0304hasiciostrov4

0304hasiciostrov5

0304hasiciostrov6

0304hasiciostrov7

Zasahující jednotky:

HZS Karlovy Vary (CAS 24 Scania)

JSDH Ostrov (CAS 20 Man, CAS 20 MB Zetros)

JSDH Hájek (CAS 30 T815-7)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru