Muže naštvala přítelkyně, nával vzteku odnesla informační tabule
Foto: mp Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V minulých dnech obdrželi strážníci oznámení o rušení nočního klidu v Severní ulici, kterého se dopouští mládež. Při prověřování oznámení strážníci zaslechli tříštění skla z vedlejší ulice, načež provedli kontrolu místa a zjistili rozbitou skleněnou výplň informační tabule.

Z místa se rychlým krokem vzdaloval pachatel, kterého hlídka doběhla. Jedenačtyřicetiletý muž z Karlových Varů dle svých slov uvedl, že byl naštvaný na přítelkyni a nával hněvu kompenzoval dlažební kostkou, kterou rozbil skleněnou výplň. Přestupek včetně náhrady škody dořeší správní orgán, kterému byla věc postoupena.

2404cihla1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru