Policie dopadla zloděje, který v obchodě sebral peněženku se sto tisíci
Zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinů zatajení věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Zmíněný muž měl dne 6. února 2018 kolem 12. hodiny v jednom ze supermarketů v Karlových Varech využít toho, že cizince při placení vypadla na podlahu peněženka. Žena sice vypadnutí nepostřehla, za to si toho všiml pětadvacetiletý muž, který peněženku zvedl a uschoval pod svůj nákup. Z prodejny pak odešel pryč a ponechal si ji pro vlastní potřebu.

V peněžence se měla nacházet finanční hotovost ve výši přes 100 tisíc korun a to v různých cizích měnách a také několik platebních karet. Většinu peněz měl muž použít pro vlastní potřebu anebo je předat svým známým.

https://www.youtube.com/watch?v=HuyfuAD_1Zc

K objasnění případu pomohly i informace od veřejnosti. Po zveřejnění videozáznamu, na kterém bylo jednání muže zachyceno, několik osob kontaktovalo s poznatky policii. V případě prokázání viny hrozí pětadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na dvě léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru