V Karlových Varech v nočních hodinách vyhořel bazar s nábytkem
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Krátce po druhé hodině v noci oznámili hosté nedalekého hotelu, že nejspíš hoří v průmyslovém objektu v karlovarské čtvrti Rybáře. Operační středisko kontrolou přes kamerový systém Městské policie Karlovy Vary potvrdilo, že se jedná o požár jedné z hal uvnitř objektu.

Na místo byly vyslány jednotky hasičů z II. stupně požárního poplachu. První jednotky na místě potvrdily, že hoří uvnitř haly, kde byl uskladněný nábytek. Oheň zasáhl zhruba polovinu haly, na několika místech se vlivem požáru zhroutila střecha plechového objektu.

0705hzs1

Po likvidaci požáru uvnitř haly prohoříval oheň stále mezi plechovými stěnami, na likvidaci požáru proto hasiči použili i hasicí zařícení Cobra. Do půl hodiny od příjezdu první jednotky na místo měli hasiči požár pod kontrolou, celková likvidace trvala další dvě hodiny. Podle vyšetřovatele požárů se jednalo o komisní prodej nábytku, příčina a výše škody je v šetření.

0705hzs2

0705hzs3

0705hzs4

5x foto: HZS Karlovarského kraje

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru