V Ostrově budou soutěžit hasiči ve vyprošťování zraněných osob
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Ostrov - Krajská postupová soutěž ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel se koná v sobotu 12. května v Ostrově na Karlovarsku. Od 10 hodin zde budou na Mírovém náměstí soutěžit družstva profesionálních i dobrovolných hasičů v technicky náročné disciplíně, kterou vyprošťování bezesporu je.

Pro každé soutěžní družstvo bude připravený scénář, který vychází z reálných situací na silnicích. Úkolem hasičů bude v časovém limitu vyprostit zraněnou osobu, kdy skupina rozhodčích hodnotí techniku provedení zásahu či úroveň poskytnutí první zdravotnické pomoci.

Nejlepší družstvo profesionálních a dobrovolných hasičů postoupí na oficiální mistrovství České republiky ve vyprošťování

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru