OBRAZEM: Jak došlo k havárii tří kamionů v Boči? Policie popsala, co se na silnici stalo
5x foto: policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Včera (16. května) před polednem došlo na silnici I/13 v obci Boč na Karlovarsku k dopravní nehodě tří nákladních vozidel. Psali jsme zde.

Řidič nákladního vozidla, které jelo ve směru od Klášterce nad Ohří, nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky a v důsledku toho se levá zadní část návěsu tohoto vozidla dostala v pravotočivé zatáčce do protisměru. Návěs vozidla pak narazil do kabiny protijedoucího nákladního vozidla, které odmrštilo vpravo mimo pozemní komunikaci. Toto vozidlo v důsledku toho narazilo do rodinného domu, ve kterém se v době dopravní nehody naštěstí nenacházela žádná osoba. Po nárazu do domu vozidlo sjelo a zadní částí návěsu narazilo do dalšího nákladního vozidla, které v tu dobu již stálo na místě.

1705nehodaboc4

Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů. Řidič vozidla, které narazilo do rodinného domu, utrpěl lehká zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice na ošetření. V důsledku dopravní nehody byla silnice I/13 od Stráže nad Ohří zcela uzavřena, provoz byl obnoven až ve večerních hodinách.

1705nehodaboc2

1705nehodaboc6

1705nehodaboc7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru